Over Ons

teerdsfotoSchildersbedrijf Teerds. Een allround schildersbedrijf met ruim 12,5 jaar ervaring, geleid door Gerwin Teerds. Gerwin heeft na zijn schildersvakopleiding en ruime werkervaring besloten in 2007 een eigen schildersbedrijf te beginnen op Urk. Een schildersbedrijf dat zich onderscheid in kwaliteit en snelle, volledige service. We verzorgen het project tot in de puntjes, van het eerste kleuradvies tot en met de laatste kwaststreep.

Particulieren

Particulieren bieden wij een uitgebreid dienstenpakket aan. Voor het vakkundige schilderwerk voor zowel binnen als buiten uw huis bent u vanzelfsprekend bij ons aan het juiste adres. Verder kunnen wij uw huis voorzien van dubbel glas HR++. Tevens hebben wij een ruime keus aan diverse behangmethodes en leveren wij vrijwel ieder soort behang (en motief).

Zakelijk en Aannemersbedrijven

Kantoor locaties en zakelijke omgevingen worden tegenwoordig veel met Latex gespoten. Dit heeft als grote voordeel dat het een duurzaam en arbeidsefficiente methode is. Minder manuren met minder materiaal dus. Ook schilderen wij veel boten zowel binnen als buiten.

Een snel groeiende groep werkgevers zijn de aannemersbedrijven welke gebruikmaken van ons vakmanschap. Kwaliteit staat voorop bij het opleveren van een project.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend offerte gesprek.


G. Teerds Schildersbedrijf - Wagenpad 26 - Urk - 06 220 655 30 - info@teerdsschildersbedrijf.nl